”Ge en människa en fisk och hon blir mätt för dagen. Lär henne fiska och hon blir mätt för livet.”

Att vara småföretagare är ett annorlunda liv. Vi vet, för vi är själva företagare. Vår metod ger dig som företagare insikt, kunskap och verktyg som hjälper dig våga, växa och vinna. Idag och imorgon. Alla delar hänger ihop och ger företagsutveckling på riktigt.

I Sverige är 99 av 100 företag småföretag. Det är dem vi jobbar för.

Att vara småföretagare är ett annorlunda liv. Vi vet, för vi är själva företagare. Många arbetar långa dagar till en låg timlön för att hinna allt som ska göras. Men det måste inte vara så.

Vi vill tillgängliggöra kunskap, verktyg och färdigheter i företagande så att alla Sveriges småföretag får möjlighet att uppnå sin sanna potential.

I Sverige är 99 av 100 företag småföretag. Om landets företag mår bra och vågar växa, kommer vi också att göra det som samhälle. Vi tror på att förändra Sverige till det bättre genom att ge landets alla småföretagare insikt, kunskap och verktyg att långsiktigt våga, växa och vinna.

Vi gör det genom att erbjuda en plattform för utveckling utifrån företagens behov. Korta och effektiva kurser i kombination med företagscoaching. 

Vi driver flera offentligfinansierade projekt, där vi utvecklar och finslipa metoder och arbetssätt. Från och med nu erbjuder vi alla företag i hela Sverige samma möjlighet att utvecklas. 

Vi vet att vi verkligen gör skillnad. Därför kallar vi vårt arbetssätt för företagsutveckling på riktigt utifrån företagens behov.  

– Framgång skapas av hårt arbete, rätt kompetens och människor som vill.

Pär Johansson, grundare av Glada Hudik-teatern och en av våra populära föreläsare.