Vårt koncept: Företagsutveckling på riktigt

Affärskompetens Sverige har en gång för alla beslutat att stå på de många småföretagens sida. Det som är bra för småföretagen är också bra för oss och för samhället. Vi kallar vårt koncept för Företagsutveckling på riktigt, vilket genomsyrar allt vi gör. 

Vision  

Affärskompetens vision är ett Sverige där alla småföretag i hela landet har samma möjlighet till utveckling.

Affärsidé

Vi erbjuder småföretag i Sverige behovsanpassade möjligheter till företagsutveckling. Vi gör det kostnadseffektivt och hållbart genom att erbjuda skalbara lösningar till många företag.

Vår mission 

Vi vill ge Sveriges småföretag insikt, verktyg och kompetens som behövs för att långsiktigt våga, växa och vinna.

Våra värderingar

Att vilja leva enligt våra värderingar innebär en ödmjuk hållning gentemot vår omvärld och de människor vi möter. Samtidigt tar vi vara på tiden, de mänskliga resurserna och de råvaror som planeten ger.  

GENERÖSA – Vi är generösa mot andra och varandra. Vi går gärna den extra biten för att hjälpa någon annan och överträffa förväntningarna.

LYHÖRDA – Genom att vara inlyssnande och följsamma  kan vi förutse och uppfylla behov, låta alla känna sig sedda, och se till  att alltid vara relevanta och värdeskapande.

ENGAGERADE – Företagsutveckling är ett stundtals intensivt arbete, men vi ser vilken skillnad det gör och brinner för att göra Sverige bättre genom att hjälpa småföretagen. Vi älskar småföretagaren och gör alltid vårt absolut bästa för att ge ett personligt och engagerat avtryck.

”Jag som erbjuder tjänster till småföretagare ser att många har det jättetufft”

/Hanna Denize, Din Vinst Redovisningsbyrå, Tierp

”Jag jobbade för mycket och hade för lite eftertanke”

/Per Sandström, Syltkrukan, Månkarbo

Framgång skapas av hårt arbete, rätt kompetens och människor som vill!

/Pär Johansson, Glada Hudik-teatern, en av våra föreläsare