Bli mer effektiv med hjälp av digitala verktyg och arbetssätt

Affärskompetens Digilo erbjuder korta, konkreta kurser och företagscoaching för företag i Dalarna, Gävleborg och Värmland. Du och dina medarbetare får bättre koll på hur man arbetar mer effektivt med hjälp av digitala verktyg och arbetssätt. Utbildningarna pågår ända till februari 2023 och det kostar bara 2000 kr per företag för hela projektet. Inga ytterligare avgifter tillkommer.

Vi vet hur tufft det är att vara småföretagare, för vi har varit det själva i många år. Vi lever i en föränderlig värld, och det går snabbt. Idag är det ibland avgörande för ett företags existens att ha koll på digitala verktyg. Även om affärsidén inte går att utföra digitalt, finns det mycket som kan hjälpa dig som företagare sköta, driva och leda ditt företag ännu mer effektiv och lönsamt. 

Affärskompetens Digilo har fått finansiering av Europeiska socialfonden (ESF) till kompetensutveckling för småföretag i Gävleborg, Dalarna och Värmland. 

Deltagande företag får ha max 49 anställda och företagen kan finnas i vilken bransch som helst. Både du som företagsledare och dina anställda får gå på kurserna. Som företagsledare kommer du även att få stöd av en företagscoach.

Kurserna är korta, konkreta och anpassade efter ditt företags behov. Som ett smörgåsbord där du kan välja det företaget verkligen behöver. Alla kurser och möten sker digitalt.

Anmälningstiden har gått ut för Digilo. Skulle du vara intresserad av att vara med i ett kommande projekt? Välkommen och kontakta oss på info@affarskompetens.se

Fakta om Affärskompetens Digilo

Projekttid: Augusti 2020 – Februari 2023
Geografiskt område: Gävleborgs, Dalarnas och Värmlands län
Målgrupp: Ägare och anställda i företag med 1 – 49 anställda, alla branscher
Deltagaravgift: 2000 kronor per företag
Projektägare: Affärskompetens Sverige
Projektfinansiär: Europeiska socialfonden, ESF
Samarbetspartners: Företagarna i Gävleborg, Dalarna och Värmland, Företagarna i Sandviken och Sandvikens Kommun Näringslivskontoret
Antal företag: Vi har plats för 400 företag och deras medarbetare

Se aktuella utbildningar här >>

Aktuella utbildningar i Digilo

Vi som arbetar på Affärskompetens finns tillgängliga för att svara på dina frågor!

Kontakta utbildningsansvarig Vera Andersson på telefon 072 – 215 62 09, eller mejla till vera.andersson@affarskompetens.se.

Samarbetspartners och finansiärer